Docent NaSk (2e graads)

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9020917

Over de functie

Jij weet uitleg te geven over natuur- en scheikundige onderwerpen als licht, beweging en materie. Jij weet dit zonder problemen over te brengen op een uitdagende groep leerlingen. Ben jij de Docent NaSk met een 2e graads bevoegdheid die wij zoeken?

Voor het schooljaar 2017-2018 zijn wij op zoek naar een docent NaSk met een 2e graads bevoegdheid. Je gaat les geven aan een uitdagende groep leerlingen. De uitdaging zit hem in het feit dat deze leerlingen extra aandacht behoeven van de docenten. Voor een opdrachtgever in de regio Twente ben ik op zoek naar een Docent NaSk die les kan geven aan een aan de onderbouw van het havo en vwo.

Het gaat om een doelgroep met stoornissen die vallen binnen het autistisch spectrum. Wat deze leerlingen nodig hebben is een docent die enthousiast is over, en geïnspireerd door zijn vak. Het motiveren en de kennis overdragen is het meest belangrijk bij deze groep kinderen.

Jij weet leerlingen vol passie te motiveren en aan te sporen om zich te ontwikkelen op jouw vakgebied. Naast het overbrengen van de Natuur- en Scheikunde weet jij ook precies aan te voelen welke leerling persoonlijke aandacht nodig heeft. Evenals de persoonlijke betrokkenheid behoren de lesvoorbereiding, het doceren van de les en het nakijken van toetsen/opdrachten tot de werkzaamheden.

Ben jij de Maandag® Docent NaSk die wij zoeken?

Functie eisen

• 2e graads bevoegdheid;
• Ervaring met havo en vwo leerlingen

Wat kan Maandag® jou bieden?

Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform het onderwijs cao, alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0.19 per kilometer en zaken als vakantiedagen en vakantiegeld behoren uiteraard tot de voorwaarden!

recruiter van de vacature

Ramon Janssen

recruiter van de vacature

Ramon Janssen