Vergunningverlener APV

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9020876

Over de functie

Jouw taken bestaan natuurlijk niet alleen maar uit het verlenen van de vergunningen. Het behandelen van verzoeken om ontheffing zoals in art. 35 Drank- en Horecawet, geluidseisen en sluitingstijd gaat je goed af. Je geeft informatie over de bestaande procedures over wet- en regelgeving aan in- en externe partijen. Je stelt beleid op, evalueert waar nodig en je analyseert en evalueert de evenementen die plaatsvinden. Je initieert en voert zelfstandig de overleggen over de veiligheid en de horeca. Verder onderhoud je de bestaande in- en externe relaties en breid je deze uit waar dat kan.

Jij bent van nature een daadkrachtig en besluitvaardig persoon en gaat een confrontatie niet uit de weg. Je kan je besluit in heldere taal uitleggen en dit ook verantwoorden waar nodig. Verder kom je met creatieve oplossingen aan en kijk je verder dan alleen nodig. Flexibiliteit is geen enkel probleem en je bent bereid om net dat stapje extra te zetten.

Functie eisen

Je beschikt over een juridische of bestuurskunde opleiding op HBO niveau en je hebt minimaal 1 jaar werkervaring binnen de gemeente als vergunningverlener.

recruiter van de vacature

Anne Lepoutre

recruiter van de vacature

Anne Lepoutre