(Junior) Vergunningverlener WABO

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9020865

Over de functie

In de rol van (Junior) Vergunningverlener WABO ben je verantwoordelijk voor de behandeling van vergunningaanvragen van kleine bouwwerken, reclame, kappen van bomen, sloopmeldingen, winkeltijden, huisnummering en straatnaamgeving. Je toetst deze aan de wet- en regelgeving en zorgt dat vergunningprocedures tijdig worden doorlopen en je adviseert in- en externe partijen over de achterliggende wet- en regelgeving.

Het team waarin je gaat werken bestaat uit vergunningverleners, juristen, klantadviseurs/-regisseurs, toetsers, accountmanagers, administratie, markt- en havenmeesters. Het team behandelt vergunningaanvragen, bezwaar- en beroepsprocedures, en adviseert over toezicht en handhaving. Het team verzorgt ook de bedrijfscontacten, kavelverkoop, marktzaken en toezicht op bruggen en havens.

Je bent van nature een daadkrachtig, zelfstandig en besluitvaardig persoon. Je kan je besluit in heldere taal uitleggen en dit ook verantwoorden waar nodig. Verder kom je met creatieve oplossingen aan en kijk je verder dan alleen nodig. Flexibiliteit is geen enkel probleem en je bent bereid om net dat stapje extra te zetten.

Functie eisen

Jij hebt een afgeronde (juridische) HBO opleiding, Kennis van bestuursrecht en de WABO en een (stage) ervaring bij een gemeente.

recruiter van de vacature

Anne Lepoutre

recruiter van de vacature

Anne Lepoutre