Docent Natuurkunde schooljaar 2017/2018

  • Category onderwijs-speciaal onderwijs onderwijs-voortgezet onderwijs onderwijs-hbo/mbo
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9020813

Over de functie

Ben jij in staat om kinderen mee op reis te nemen door de wondere wereld van de Natuurkunde?

Straling, warmte, licht, magnetisme en elektriciteit. Zoals de meeste natuurwetenschappen wordt de natuurkunde beoefend in een wisselwerking tussen theorie en experiment. Van de proefjes maak jij één groot feest. Jij straalt van enthousiasme als jij voor de klas staat. Lesgeven zit namelijk in jouw genen.
Voor het aankomend schooljaar 2017/2018 ben ik druk op zoek naar docenten die met passie, lef en energie voor de klas staan. Je zult werkzaam zijn in een gedreven lerarenteam van Maandag® en werkt mee aan de ontwikkeling van het onderwijs. Samenwerken met zowel de leerlingen, collega’s en ouders is jou op het lijf geschreven.

Wil jij dus jouw Natuurkunde brein mengen met groen bloed? Wij zijn een frisse en verrassende organisatie die met jou in gesprek wilt komen om naar jouw wensen en behoeften te kijken. Momenteel is er ruimte voor jou als Docent Natuurkunde binnen Maandag® Zwolle. Jouw wensen zijn hierin cruciaal. Ons grote netwerk zorgt ervoor dat jij aan de slag kan gaan in de gewenste functie. Dit kan op verschillende niveaus. Ook extra taken zoals coaching zijn bespreekbaar. Na het bespreken van deze wensen gaan wij voor jou opzoek.

Functie eisen

• Eerste- tweedegraads lesbevoegdheid Natuurkunde of je bent in opleiding
• Relevante werkervaring of stage binnen het onderwijs
• Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

recruiter van de vacature

José van de Kamp

recruiter van de vacature

José van de Kamp