Professionals Sociaal Domein

  • Category sociaal domein
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9020751

Over de functie

Maandag® Groningen organiseert op maandag 19 juni een informatie avond voor vakspecialisten in het sociaal domein binnen de overheid. Wij richten ons primair op gemeentes. Tijdens onze informatieavond kun je op een ongedwongen en informele manier met ons sparren over jouw loopbaan binnen in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Wij zijn namelijk op zoek naar nieuwe vaste collega’s die afwisselende opdrachten en projecten willen uitvoeren binnen de overheid. Met de zekerheid van een vast dienstverband word je dan gedetacheerd binnen jouw expertise, in jouw regio. Maandag® Groningen heeft uiteenlopende mogelijkheden die variëren in duur en omvang. Met de zekerheid vanuit een vast dienstverband, kun je gedurende je loopbaan werken bij één of meerdere gemeentes of provincies.


Ben jij een ervaren Wmo Consulent, Casemanager Jeugd, Indicatiesteller, Consulent Werk en Inkomen of Beleidsadviseur en ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Meld je dan aan om kennis te maken op 19 juni as. in de avond.

Functie eisen

Waar: Maandag® Groningen (Stationsweg 3c)
Wanneer: Inloop tussen 18.00 – 20.30 uur

Wat biedt Maandag® jou deze avond?
• Oriëntatie speeddate met Maandag® Groningen voor jouw carrière
• Feedback op jouw CV
• Het vergroten van jouw netwerk binnen het sociaal domein binnen de overheid

Ben jij nieuwsgierig naar onze voorwaarden, onze mogelijkheden en opdrachten en wil jij hier graag met ons over sparren? Schrijf je dan nu in voor de speeddate op maandag 19 juni in Groningen via floor.grimberg@maandag.nl of stuur je CV middels de sollicitatieknop. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 06-41785634

recruiter van de vacature

Floor Grimberg

recruiter van de vacature

Floor Grimberg