Projectleider RO

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9020715

Over de functie

Als Projectleider Ruimtelijke Ordening krijg je de eindverantwoordelijkheid over één of meerdere ruimtelijke projecten binnen een gemeente. Je start met het inwinnen van informatie om er nou echt achter te komen wat er van je gevraagd wordt. Als je duidelijkheid hebt in de gewenste resultaten, maak je een projectplan waarin je de randvoorwaarden stelt. Als dit rond is en je hebt goedkeuring van jouw opdrachtgever, ga je aan de slag met het ontwerp van het project. Je maakt een planning en stelt tussentijdse doelen op. Is het ontwerp van het project klaar? Dan kun je starten met het project. Je bespreekt met je teamgenoten wat er moet gebeuren en verdeelt taken en verantwoordelijkheden. Je houdt de voortgang van het project in de gaten en grijpt zo nodig in.

Voor diverse gemeenten in de regio Den Haag zijn we regelmatig op zoek naar projectleiders. Er zijn diverse projecten waar leiding aan gegeven dient te worden, zoals: een gebiedsontwikkeling, het implementeren van de omgevingsvisie, het realiseren van (sociale) woningbouw etc. Het gaat zowel om parttime als fulltime opdrachten voor korte of langere periode. Deze opdrachten kun je verrichten vanuit een vast dienstverband bij Maandag.

Vanuit een vast dienstverband bij Maandag heb je de zekerheid van een afwisselende baan, waarin je jezelf snel kunt ontwikkelen door diverse projecten bij verschillende gemeente te vervullen. Je krijgt daarnaast de mogelijkheid om je via de academy van Maandag bij te scholen of te werken aan je persoonlijke vaardigheden. Ten slotte kan Maandag je facilitairen door bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van een lease-auto om te reizen naar jouw opdrachtgever.

Functie eisen

Functie-eisen:
• Ten minste één jaar relevante werkervaring als Projectleider
• Je beschikt over ten minste een HBO diploma, bij voorkeur in de richting van planologie en/of sociale geografie
• Je hebt ervaring binnen de gemeentelijke overheid
• Je hebt overtuigingskracht en diplomatiek vermogen

Ben jij nieuwsgierig? Kom jij binnenkort beschikbaar of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Schroom niet en neem contact op met mij!

recruiter van de vacature

Joram Linder

recruiter van de vacature

Joram Linder