Docent Natuur- en Scheikunde

  • remoteId 9020692

Over de functie

Docenten Natuur- en/of Scheikunde opgelet! Maandag® Onderwijs Rotterdam komt graag in contact met docenten met een 1e of 2e graad Natuur- en/of Scheikunde. Zoek jij een uitdaging met flexibiliteit in regio Rotterdam? Lees dan snel verder!

Op basis van een tijdelijk of vast dienstverband ga je de uitdaging aan op diverse scholen. Je geeft les binnen het Voortgezet Onderwijs en je weet jouw leerlingen enthousiast te maken voor de vakken Natuur- en/of Scheikunde. Jij leert jouw leerlingen hoe de wondere wereld van deze vakken eruit ziet. Dit doe je op een manier die tot de verbeelding spreekt. Als docent beschik je over een sterk klassenmanagement en weet je jezelf goed te differentiëren binnen de klassen waarvoor jij verantwoordelijk bent. Door een goede voorbereiding heb jij jouw lessen onder controle en weet je op een creatieve manier de lesstof over te brengen. Daarnaast heb je oog voor de leerling die extra hulp nodig heeft maar weet je ook de leerling die een uitdaging zoekt te prikkelen.

Functie eisen

• Je bent in het bezit van een 1e of 2e graads bevoegdheid of studerende hiervoor
• Je zorgt voor een optimale voorbereiding en verzorging van de lessen Natuur- en/of Scheikunde binnen het Voortgezet Onderwijs
• Je weet met jouw enthousiasme de leerlingen te motiveren en beschik je over natuurlijk overwicht

Wat biedt Maandag® jou?
• Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je op diverse opdrachten worden ingezet
• Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO Onderwijs
• Wij vergoeden je reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

recruiter van de vacature

Bibian Janssen

recruiter van de vacature

Bibian Janssen