Accountmanager Onderwijs

  • Category maandag intern
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9020685

Over de functie

Maandag® Groningen groeit! We zijn op zoek naar een Accountmanager ter uitbreiding van ons team. Je gaat je inzetten voor het vakgebiedOnderwijs bij Maandag® Groningen. Je werkt in een enthousiast en ambitieus team van Accountmanagers en Recruiters. No-nonsense, actiegericht en een hoge mate van vrijheid in de manier waarop je je doel bereikt, dat is kenmerkend voor de cultuur van Maandag®. Professioneel, maar ook laagdrempelig, plus bescheiden passend bij de Noordelijke mentaliteit.
Bij Maandag® is de rol van Accountmanager en Recruiter gescheiden, zodat je alle focus kan leggen op waar jij goed in bent. Samen met de Recruiter ben jij verantwoordelijk voor Onderwijs in onze regio. Dit vraagt uiteraard om een goede samenwerking, zodat jullie je eigen toko draaiende kunnen houden.

Met een stevige bak koffie in je hand speur je het internet gefocust af naar nieuwe vacatures. Zonder twijfel pak je keer op keer je telefoon, toetst het telefoonnummer in en gaat vol zelfverzekerdheid die vacature binnenhalen en een lead achterhalen. De bezwaren die je hoort zijn geen probleem en laten jou niet uit het veld slaan! Je komt met creatieve antwoorden en je laat zien een waardig gesprekspartner te zijn. Deze klant hoort jouw gedrevenheid en vertelt voorzichtig meer over zijn organisatie en de vacature. Jouw nieuwsgierigheid, oprechte interesse en kennis van het vakgebied zet je in, waardoor je deze klant langzaam aan je weet te binden. Jouw opdrachtgever buigt om; je mag mee zoeken naar de perfecte kandidaat voor deze inhoudelijk zware functie.

Vol energie en positiviteit snel jij je naar de Recruiter om de vacature helder over te brengen, zodat deze vast aan de slag kan en een eerste search kan maken. Jij springt in je auto en vertrekt richting de klant, om de vacature helemaal helder te krijgen en een begin van een duurzame relatie op te starten.
Ondertussen denk je na over hoe jij jouw verschillende opdrachtgevers kan helpen. Het is immers jouw verantwoordelijkheid om de regionale kansen te vertalen naar nieuwe opdrachten. Als Accountmanager ben jij de sparringpartner voor klanten op het gebied van capaciteitsproblemen.
Commercieel succes behalen is een van jouw belangrijkste drijfveren. Je legt de lat hoog en je gaat voor resultaat.

In nauwe samenwerking met de Recruiter bemiddel je professionals naar uitdagende projecten en voorzie je jouw klanten van de optimale match. Je bent iemand die de touwtjes in handen neemt en je creëert kansen. Je beschikt over een sterke persoonlijkheid en neemt een flinke dosis overtuigingskracht met je mee. Daarnaast heb je veel energie en vind je het leuk om in contact te zijn met veel verschillende type mensen.

Functie eisen

• HBO werk- en denkniveau
• Minimaal 2 jaar commerciële werkervaring in de arbeidsbemiddeling
• Je hebt ervaring met (telefonische) acquisitie
• Je bent zelfstandig, proactief, ambitieus en sales gedreven
• Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus
• Je hebt kennis van en/of ervaring met de non-profit sector en aantoonbare ervaring in de sales

Wat bieden we jou:
Een erg leuke en ambitieuze werksfeer waar plezier en resultaat hand in hand gaat. Naast een passend salaris faciliteren we jou in een leaseauto en andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Ook bieden we volop mogelijkheden om je verder op kennis en competentieniveau te ontwikkelen via onze Maandag Academy

Hebben wij jouw interesse gewerkt? Schrijf dan een verrassende motivatie en solliciteer vandaag nog. Contactpersoon voor deze vacature is Cris Jonkers: 06-30517663 / cris.jonkers@maandag.nl

recruiter van de vacature

Cris Jonkers

recruiter van de vacature

Cris Jonkers