Financieel Administrateur

  • Category woningcorporaties
  • Region friesland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9020679

Over de functie

Voor een woningcorporatie ben ik op zoek naar een financieel administrateur. Als financieel administrateur houd jij je voornamelijk bezig van financiële en administratieve werkzaamheden zoals grootboek, bank, crediteuren, debiteuren en verplichtingenadministratie. Daarnaast stel je de servicekosten op en verrekend deze met de huurders. Ook werk je mee aan het aanleveren van rapportages ten behoeve van de jaarrekening, kwartaalrapportage en begroting.

Functie eisen

Heb jij minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de corporatie sector en voldoe je aan onderstaande eisen?
- Afgeronde MBO opleiding (bij voorkeur richting bedrijfseconomie)
- Je bent op kortte termijn tussen de 24 en de 36 uur beschikbaar
- Kennis van geautomatiseerde systemen met betrekking tot de financiële administratie

Binnen deze woningcorporatie wordt gewerkt met het softwarepakket Empire, als je hiermee ervaring hebt opgedaan is dat een pré. Verder ben je klantgericht, communicatief vaardig, ga je gestructureerd te werk en neem je zelf initiatief.
Wij stellen alle sollicitaties op prijs, maar indien je profiel niet voldoet aan bovenstaande eisen en je binnen één week geen reactie hebt ontvangen, kan je ervan uitgaan dat je profiel niet meegenomen wordt in verdere procedure.

Heb jij interesse?
Neem dan contact op met Karen Booij, Recruiter Woningcorporaties bij Maandag® in Leeuwarden, 06-10502411 of karen.booij@maandag.nl

recruiter van de vacature

Karen Booij

recruiter van de vacature

Karen Booij