Basisarts

  • Category zorg-vvt
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9020660

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de regio Den Haag ben ik op zoek naar een basisarts die graag het verschil wilt maken! Als basisarts ben jij onderdeel van het specialistisch team die onder andere bestaat uit een aantal gespecialiseerd verpleegkundigen. Je voelt je prettig in een adviserende rol en weet de ruimte die je krijgt in jouw werkzaamheden effectief te benutten.

Kwalitatieve en hoogwaardige zorg is voor jou het ultieme doel om in gezamenlijkheid te behalen. Je weet gemakkelijk te schakelen met cliënten, collega’s en familieleden.

Onze opdrachtgever is een vooruitstrevende organisatie die specialistische zorg op maat levert en het belangrijk vind dat de mens centraal staat, dit geldt voor cliënten én medewerkers. Graag vertel ik je meer over de mogelijke arbeidsvoorwaarden in een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Functie eisen

Je bent gediplomeerd basisarts met een geldige BIG registratie. Je bent analytisch en kritisch van aard en vind het belangrijk om samen met je collega’s te sparren en samen een besluit te nemen over de beste oplossing.

recruiter van de vacature

Miranda Bekker

recruiter van de vacature

Miranda Bekker