Docent natuurkunde 1e graad 2017/2018

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs onderwijs-hbo/mbo
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9020637

Over de functie

Natuurkunde is de basis van alle wetenschap. Deel jij aankomend schooljaar jouw kennis mee aan leerlingen in en rondom de regio Twente?

Natuurkunde leert men om op een analytische manier naar problemen te kijken. Als docent natuurkunde eerste graad ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding en verzorging van lessen, naast het verrichten van algemene werkzaamheden die voortvloeien uit het onderwijs. Je begint je les met een stuk theorie over onderwerpen als kracht, elektriciteit of licht. Vervolgens zet je de leerlingen aan het werk. Je laat hen onderzoek doen en zelf tot inzichten komen en leert hen aan de hand van een berekening tot een concreet antwoord te komen.

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we jouw ambities en bekijken we de mogelijkheden voor het schooljaar 2017/2018 in en rondom de regio Twente en Salland. Jouw voorkeur betreffende leerjaren, niveaus, contractvorm en werkomgeving is van groot belang om samen tot een succesvol resultaat te komen.

Wat biedt maandag® jou?

Een dienstverband bij maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Je kan bij diverse scholen voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform het onderwijs cao en wordt maandelijks uitgekeerd. Alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer en daarnaast behoort vakantiegeld en doorbetaling tijdens de schoolvakanties uiteraard tot de voorwaarden.

Functie eisen

• Eerstegraads bevoegd of LIO
• Ervaring met lesgeven, minimaal door stage
• Aantal uren in overleg

recruiter van de vacature

Michael Brummelhuis

recruiter van de vacature

Michael Brummelhuis