Docent NaSk 2017/2018

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs onderwijs-hbo/mbo
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9020635

Over de functie

De disciplines natuur- en scheikunde zijn van essentieel belang. Vooral binnen onze ondernemende en hightech regio Twente. Versterk jij ons bètadocententeam voor het schooljaar 2017/2018?

De natuur- en scheikunde leert ons de wereld bekijken op een wetenschappelijke manier. Als docent NaSk ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en verzorging van lessen NaSk 1 en/of NaSk 2, naast het verrichten van algemene werkzaamheden die voortvloeien uit het onderwijs. Jij begint je les met een stuk theorie over de samenhang van deze bètavakken. Om leerlingen te enthousiasmeren leg je ze ook uit wat er gebeurt wanneer je bijvoorbeeld een waterballon in de vriezer doet. Sterker nog je laat het ze gelijk zien. Vervolgens zet je de leerlingen aan het werk. Vragen over formules en chemische reacties of welke kleur T-shirt men beter in de zomer kan dragen weet jij moeiteloos te beantwoorden.

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we jouw ambities en bekijken we de mogelijkheden voor het schooljaar 2017/2018 in en rondom de regio Twente en Salland. Jouw voorkeur betreffende leerjaren, niveaus, contractvorm en werkomgeving is van groot belang om samen tot een succesvol resultaat te komen.

Wat biedt maandag® jou?

Een dienstverband bij maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Je kan bij diverse scholen voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform het onderwijs cao en wordt maandelijks uitgekeerd. Alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer en daarnaast behoort vakantiegeld en doorbetaling tijdens de schoolvakanties uiteraard tot de voorwaarden.

Functie eisen

• Tweedegraads bevoegd of LIO
• Ervaring met lesgeven, minimaal door stage
• Aantal uren in overleg

recruiter van de vacature

Michael Brummelhuis

recruiter van de vacature

Michael Brummelhuis