Docent Nederlands 2e graad 2017/2018

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs onderwijs-hbo/mbo
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9020600

Over de functie

Jij voelt je geroepen om zinnen als “Ik ben langer als hun” uit het vocabulaire van jouw leerlingen te halen. Dit kan volgend schooljaar via maandag®!

Een goede beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk, zowel op sociaal gebied als op de arbeidsmarkt. Als docent Nederlands tweede graad ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en verzorging van lessen, naast het verrichten van algemene werkzaamheden die voortvloeien uit het onderwijs. Je begint je les met een stuk theorie over de Nederlandse spelling en grammatica. Vervolgens zet je de leerlingen aan het werk. Vragen over hoe het (ex)-Kofschip kan worden toegepast of wanneer men hun of hen in een zin gebruikt weet jij moeiteloos te beantwoorden.

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we jouw ambities en bekijken we de mogelijkheden voor het schooljaar 2017/2018 in en rondom de regio Twente en Salland. Jouw voorkeur betreffende leerjaren, niveaus, contractvorm en werkomgeving is van groot belang om samen tot een succesvol resultaat te komen.

Wat biedt maandag® jou?

Een dienstverband bij maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Je kan bij diverse scholen voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform het onderwijs cao en wordt maandelijks uitgekeerd. Alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer en daarnaast behoort vakantiegeld en doorbetaling tijdens de schoolvakanties uiteraard tot de voorwaarden.

Functie eisen

• Tweedegraads bevoegd of LIO
• Ervaring met lesgeven, minimaal door stage
• Aantal uren in overleg

recruiter van de vacature

Michael Brummelhuis

recruiter van de vacature

Michael Brummelhuis