Docent Engels 2e graad 2017/2018

  • Category onderwijs-speciaal onderwijs onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9020597

Over de functie

De zinsopbouw in het Engels is toch net iets anders dan die in het Nederlands. Help jij graag leerlingen die hier moeite mee hebben in en rondom de regio Twente?

Een goede beheersing van de Engelse taal is belangrijk omdat het door een groot gedeelte van de wereldbevolking als moedertaal of als tweede taal wordt gesproken. Jij enthousiasmeert leerlingen voor deze internationale taal. Als docent Engels tweede graad ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en verzorging van lessen, naast het verrichten van algemene werkzaamheden die voortvloeien uit het onderwijs. Je begint jouw les met een stuk theorie over de Present Perfect en zet vervolgens de leerlingen aan het werk. In welk deel van de zin hoort nou de plaatsbepaling en hoe spreek je het woord ‘beerbreweries’ correct uit? Dit soort vragen weet jij moeiteloos te beantwoorden.

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we jouw ambities en bekijken we de mogelijkheden voor het schooljaar 2017/2018 in en rondom de regio Twente en Salland. Jouw voorkeur betreffende leerjaren, niveaus, contractvorm en werkomgeving is van groot belang om samen tot een succesvol resultaat te komen.

Wat biedt maandag® jou?
Een dienstverband bij maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Je kan bij diverse scholen voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform het onderwijs cao en wordt maandelijks uitgekeerd. Alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer en daarnaast behoort vakantiegeld en doorbetaling tijdens de schoolvakanties uiteraard tot de voorwaarden.

Functie eisen

• Tweedegraads bevoegd of LIO
• Ervaring met lesgeven, minimaal door stage
• Aantal uren in overleg

recruiter van de vacature

Michael Brummelhuis

recruiter van de vacature

Michael Brummelhuis