Woonbegeleider specialistische gehandicaptenzorg

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • Category zorg-zorg overig
  • remoteId 9020544
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Zoek jij een uitdaging voor een langere periode als woonbegeleider? Ben jij daarnaast betrouwbaar, rustig en de motiverende factor binnen het team? Dan ben jij de woonbegeleider die ik zoek!

Voor een opdrachtgever in Amsterdam zoek ik een woonbegeleider voor 24 tot 32 uur per week. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met EVB, MVB en autisme.

Jouw ochtend start om 7 uur. Samen met je collega’s bespreek je de overdracht. Daarna is het tijd om Joep te helpen en met hem zijn dag gestructureerd te beginnen. Zijn dag moet voorspelbaar en duidelijk zijn. Dit doe jij door structuur en sturing te bieden aan de hand van het ondersteuningsplan. Daarna is het tijd om Anne te helpen. Wanneer Joep en Anne fris en fruitig zijn breng jij ze naar de dagbesteding en help jij ze verder de dag door.

Van nature ben jij sensitief. Daarnaast vind je het zelf ook fijn om gestructureerd te werken. Jij hebt een gezonde dosis lef en houdt van aanpakken. Er zijn genoeg uitdagingen waardoor jij jezelf nooit zult vervelen.

Je werkt op een groep in team met woonbegeleiders, persoonlijk begeleiders B en persoonlijk begeleiders A. Op de groep wonen autistisch mensen met ernstige tot matige verstandelijke beperking met autisme. Zij functioneren op het cognitief en sociaal-emotioneel niveau van een zeer jong kind. Het zijn groepen van 3 tot 6 cliënten die kleinschalig wonen.

Heb je vragen? Bel mij gerust op 06 12 70 94 93.

Functie eisen

- Opleiding niveau 4 en 3 MMZ, SPW en IG
- Minimaal twee a drie jaar ervaring met EVB, MVB + autisme
- Sensitief met Lef
- Gestructureerd
- Dag, Avond en weekenddiensten (geen nacht)

recruiter van de vacature

Evelien van der Laan

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden