Persoonlijk Begeleider

  • Category zorg-zorg overig
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9020543

Over de functie

Is jouw taal en gedrag in overeenstemming met elkaar? Blijf jij ten alle tijden de rust zelve? Ben jij ook nog eens goed in coördinerende taken. Bekijk deze vacature dan even voor persoonlijk begeleider.

Voor een opdrachtgever in Amsterdam zoek ik een Persoonlijk Begeleider voor 28 tot 32 uur per week voor een langere periode (mogelijkheid tot vast dienstverband).

Als persoonlijk begeleider coördineer je de ondersteuning van meerdere cliënten met autisme en met een ernstige tot matige verstandelijke beperking. Deze doelgroep heeft jouw hart veroverd en jij weet precies in te spelen op de vraag en behoefte van de cliënten.

Bij het coördineren van de ondersteuning stel jij altijd de cliënt centraal. Dit doe jij in samenspraak met collega’s en het systeem van de cliënt. Jij bent verantwoordelijk voor het resultaat en de kwaliteit. Dit doe je niet alleen, maar samen met de andere persoonlijk begeleiders.
Jij draagt zorg voor de ondersteuningsplannen en de daaruit volgende werkplannen. Jij coacht en stuurt hier je collega’s in.

Wat jou kenmerkt als persoon is dat je positief bent en lef uitstraalt. Waar de andere het niet meer zien zitten zie jij nog oplossingen en kansen. Dit breng jij over op je collega’s doormiddel van een gezonde dosis humor, zelfvertrouwen en assertiviteit. Je bent bewust van je (non) verbale houding en de invloed hiervan op de cliënt. Je zorgt goed voor jezelf en stelt duidelijke grenzen.

Je werkt in team met woonbegeleiders, persoonlijk begeleiders B en persoonlijk begeleiders op een groep waar veel autistisch jongvolwassen mensen wonen met een ernstige tot matige verstandelijke beperking. Zij functioneren op het cognitief en sociaal-emotioneel niveau van een zeer jong kind. Het zijn groepen van 3 tot 6 cliënten die kleinschalig wonen.

Weet je het nog niet zeker? Doe dan even de test bij drie keer ja solliciteer dan direct!

- Humor
- Betrouwbaar
- Positief
- Voorspelbaar
- Lef

Functie eisen

- Opleiding HBO voorkeur SPH of Pedagogiek
- Minimaal twee ervaring met EVB, MVB + autisme
- Sensitief met Lef
- Gestructureerd

recruiter van de vacature

Evelien van der Laan

recruiter van de vacature

Evelien van der Laan