Junior Civieltechnisch Werkvoorbereider

  • Category bouw en civiel
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9020538

Over de functie

Binnen dit team ben je als JUNIOR werkvoorbereider verantwoordelijk voor het integrale civieltechnische ontwerp en de voorbereidingsfase van werken in de openbare ruimte. Als Junior werkvoorbereider ben jij degene die de technische vraagstukken bij elkaar brengt door deze te vertalen naar een digitale tekening en met jouw kennis de mogelijke oplossingen in beeld brengt.
Je voert je werk uit op een projectmatige werkwijze, binnen een projectteam. Je werkt in het project nauw samen met zowel de projectleider als de ontwerper openbare ruimte en daarnaast met verschillende specialisten binnen de organisatie. De werkzaamheden en eventuele ondersteuning zullen worden afgestemd op de werkervaring.

Functie eisen

Wie zoeken we?
We zoeken een proactieve civiele werkvoorbereider die het leuk vindt om samen te werken. Je hebt recent een opleiding afgerond en nog maar en paar jaar ervaring of je hebt je de afgelopen jaren ontwikkeld in het vak en bent recent als werkvoorbereider gestart. Je bent nieuwsgierig en vindt het een uitdaging om jouw kennis in te zetten en durft met een frisse blik vragen te stellen en mensen aan het denken te zetten.
Naast een goede inhoudelijke opleiding op het gebied van civiele techniek vinden we een aantal zaken belangrijk:
• Je staat stevig in je schoenen en raakt snel vertrouwd binnen de functie.
• Je hebt recent een opleiding civiele techniek afgerond en hebt mogelijk enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider of je hebt je de afgelopen jaren ontwikkeld op het civiele vlak en bent sinds enkele jaren
werkzaam als werkvoorbereider. Enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider is een pre. Het maximaal aantal jaren werkervaring voor de JUNIOR positie is 5 jaar als werkvoorbereider.
• Je weet van jezelf dat je zelfstandig kan werken en kennis van zaken hebt op het gebied van civiel technische uitwerkingen.
• Je ben vanaf de SO fase aangehaakt bij de projecten en weet je kennis duidelijk over te brengen op anderen om zo te komen tot een optimaal eindresultaat.

Wat bieden we?
Een marktconfirm salaris, goede ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden, mogelijkheid tot vast contract én een leuke, jonge, plezierige werkomgeving!
Interesse of meer informatie. Ik vertel je graag meer! 06-53 56 42 94 / linda.grootveld@maandag.nl

recruiter van de vacature

Linda Grootveld

recruiter van de vacature

Linda Grootveld