Stagiaire Officemanager

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9020529

Over de functie

Een dag als Stagiaire Officemanager bij Maandag® Amsterdam is afwisselend, hectisch en gezellig! Geen dag is hetzelfde in deze functie als visitekaartje van de vestiging. Zoek jij een nieuwe stageplek? Dan komen we graag met jou in contact!

Het alarm is er nog niet af of het eerste telefoontje komt al binnen. Terwijl je deze aanneemt, start je jouw computer op en zie je jouw volgestroomde mailbox. Je beantwoordt telefonisch vragen over Maandag® en de openstaande vacatures. Moeiteloos schakel jij de telefoon door naar de juiste contactpersoon voor de vacature terwijl je alle binnengekomen mail leest en beantwoord of doorstuurt. Tijdens de teambijeenkomsten, waar de een na de ander enthousiast aan het woord is, maak jij een krachtige samenvatting. Alleen het nodige zet jij in de notulen, want je weet dat de Accountmanagers en Recruiters niet gestimuleerd worden door grote lappen tekst.
Je werkt samen met een team Recruiters en Accountmanagers, die jou met regelmaat aan je mouw trekken. Het ene moment ben je een kennismakingsgesprek voor een Recruiter aan het inplannen, het volgende moment controleer je de door de Accountmanager aangeleverde documenten. Je werkt Cv’s uit, waarbij je de Maandag® huisstijl duidelijk naar voren laat komen. Je werkt secuur en zelfstandig, je collega´s weten dat ze jouw uitgewerkte Cv’s niet hoeven te controleren. Dan opeens gaat er een lichtje bij je branden; de najaarsborrel is al bijna en je moet de originele uitnodiging nog schrijven, een verrassende locatie bedenken en dan ook nog zorgen dat je collega´s het aantal genodigden correct bij je doorgeven… Jij laat je natuurlijk niet gek maken, springt vol passie in het volgende project en krijgt nieuwe energie van het ondersteunen van zo´n dynamische groep mensen.

Het team van Maandag® Amsterdam, kenmerkt zich door haar enthousiaste en ambitieuze Accountmanagers en Recruiters. De uiteenlopende persoonlijkheden zorgen voor een doelgerichte, transparante en directe cultuur. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen succes en gaat graag de competitie met elkaar aan. Professioneel en toch laagdrempelig, met meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling.
Je werkzaamheden bestaan uit:

- Telefoonbeheer
- Behandelen van inkomende en uitgaande post
- Behandelen van inkomende sollicitaties
- Ontvangen van kandidaten
- Receptiewerkzaamheden
- Het uitwerken van CV's
- Agendabeheer
- Administratieve afhandeling van projecten
- Beheren van kandidaten- en klantendossiers
- Zorgdragen voor een nette en opgeruimde vestiging
- Organiseren van bijeenkomsten of netwerkborrels

Functie eisen

We zoeken een stagiaire die aan de volgende eisen voldoet:
- Zit je in het 3e of 4e jaar van je opleiding en ben je minimaal 4 maanden beschikbaar voor 40 uur per week per augustus/september 2017?
- Ben je klantvriendelijk, leergierig, proactief en heb je een commerciële instelling?
- Kun je goed werken met automatiseringssystemen zoals Excel, Outlook en word?
- Ben je communicatief sterk, flexibel, stressbestendig en kun je goed multitasken?
- Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal?
- En woon je in de regio Amsterdam?

recruiter van de vacature

Koen Sanderink

recruiter van de vacature

Koen Sanderink