Manager Control

  • Category financieel
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9020506

Over de functie

Ben jij een analytisch, accurate en klantgerichte manager control met ruim ervaring binnen het publiek domein.

Als manager control ben je verantwoordelijk voor de inrichting van het financieel beheer en de administratie, geef je uitvoering aan en ondersteunt bij de planning & Control – cyclus (P&C) en adviseer je de directie en het management aangaande het financiële beleid en bedrijfsrisico’s.
Leiding geven aan het team control is een van de hoofdtaken, je stelt samen met de directie en management de begroting op en zorgt maandelijks voor rapportage en analyses daarop. Daarbij hoort het ondersteunen van directie bij het afgeven van prognose, waarbij forecasting een belangrijk onderdeel is. Verder wordt verwacht dat de manager Control nauw betrokken is bij het opstellen en monitoren van relevante KPI’s.

Functie eisen

We zoeken iemand met ruime ervaring in het aansturen en coachen van mensen, je hebt een ondernemende en proactieve instelling, ben analytisch en gericht op samenwerking. Door je spontane en ondernemende persoonlijkheid en je gevoel voor humor, vind je steeds de juiste balans tussen persoonlijk- en resultaat leiderschap.
Je beschikt minimaal over een HBO+ niveau en opleiding binnen het financieel economische terrein. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op een soortgelijke functie binnen het publieke domein. Kennis en ervaring met betrekking tot informatievoorziening, administratieve organisatie, interne controle en risicomanagement zijn een vereiste.

Wat biedt Maandag® jou?
• Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden
• Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
• Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.
• Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
• Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.
• Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

recruiter van de vacature

Rick Fokkens

recruiter van de vacature

Rick Fokkens