Docent Wiskunde

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9020457

Over de functie

Wiskunde is de basis van de bètawetenschap. Neem jij als Docent Wiskunde de leerlingen mee in de wereld van de wiskunde?

Voor het huidige schooljaar ben ik namelijk op zoek naar een bevlogen Docent Wiskunde in omgeving Groningen en Drenthe voor de onder en/of de bovenbouw. Als docent Wiskunde ben je in staat om de theorie goed uit te leggen en deze waar mogelijk te koppelen met praktijkvoorbeelden. Als docent Wiskunde zorgen jouw interactieve lessen voor een motiverende leeromgeving. Lesgeven aan meerdere klassen in verschillende niveaus is voor jou geen probleem en je weet daarvoor hoe je leerlingen kunt enthousiasmeren met een mix van theorie en praktijk. Ben jij klaar om aan de slag te gaan als docent Wiskunde? Dan ben jij klaar voor Maandag®!

Zie je jezelf in het bovenstaande profiel terug? Neem dan contact op via 06 10 31 28 89 of stuur je CV naar wisse.vanleeuwen@maandag.nl.

Functie eisen

- Ervaring in het voortgezet onderwijs;
- Eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid of in de afrondende fase van de opleiding Docent Wiskunde;
- Je weet leerlingen op verschillende manieren te motiveren voor het vak;

Wat biedt Maandag® jou?
Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen