Starter Bouwkunde

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9020409

Over de functie

Ben jij bijna afgestudeerd als Bouwkundige? Of ben je inmiddels klaar met je studie? Gefeliciteerd! Wil jij jezelf wel verder blijven ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Maandag® biedt jou de mogelijkheid om aan de slag te gaan als Toezichthouder Bouw/Vergunningverlener WABO binnen de publieke sector. Ook liggen er andere mogelijkheden als startende Bouwkundige. Door de brede groep professionals binnen Maandag® krijg jij de mogelijkheden om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk te vergroten. Met de trainingen die Maandag® daarnaast voor je organiseert, kan jij je optimaal ontwikkelen.

We hebben nu onder andere een concrete rol klaarliggen bij een gemeente in Noord-Nederland, voor zowel een Vergunningverlener WABO als een Toezichthouder Bouw. Je kan hier fulltime aan de slag gaan, maar minder uren is bespreekbaar. Het betreft naar alle waarschijnlijkheid een langdurige rol, waar er mogelijkheden kunnen gaan liggen om in dienst te treden bij de gemeente zelf.

Functie eisen

• Afgeronde HBO opleiding gericht op Bouw

• Ambities binnen het publieke domein

• Pré als je stage-ervaring hebt opgedaan als Toezichthouder Bouw, Handhaver Bouw of Bouwplantoetser binnen een overheidsorganisatie

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto.

Wil jij naar aanleiding van bovenstaande meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met mij via 06-13160707 of via ellemijn.jonk@maandag.nl.

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk