Consulent Participatie

  • Category sociaal domein
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9020401

Over de functie

De organisatie beschikt over een groot werkgeversnetwerk. De afdeling Re-integratie en werkgeversdiensten ondersteunt werkzoekenden op weg naar een baan in opdracht van Gemeenten, UWV en andere partijen en detacheert daarnaast medewerkers bij diverse werkgevers. Het werkgeversnetwerk wordt steeds verder uitgebreid om de kansen voor werkzoekenden te benutten waarbij social return een belangrijk instrument is voor uitstroom naar werk. Het afgelopen jaar zijn de teams die bezig zijn met werkgeversbenadering, social return en bemiddeling steeds meer aan het samenwerken om tot een betere en efficiëntere dienstverlening te komen.
In deze opdracht ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de caseload. Je voert intake gesprekken gericht op arbeidsmarktontwikkeling en/of plaatsing. Je stelt individuele traject-, begeleidings- of plaatsingsplannen op gericht op uitstroom naar de arbeidsmarkt. Je voert regie over de uitvoering van de plan gebonden activiteiten. Je zorgt voor juiste en tijdige facturering en de daaruit voortvloeiende betalingsverplichtingen. Maakt afspraken met derden over opleiding, training en jobcoaching.
Je bent communicatief sterk. Klant en doelgericht. Je bent stressbestendig en beschikt over overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Je hebt een flexibele werkhouding en kunt omgaan met voortdurende wijzigingen in wet en regelgeving.

Functie eisen

- HBO opleiding
- ervaring met GWS4all/suite
- per direct beschikhaar
- 2 jaar ervaring (niet langer dan 6 maanden geleden opgedaan) met arbeidsre-integratie gericht op uitstroom naar werk
- ervaring in het projectmatig werken

Wat biedt Maandag®?
Maandag is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van op-drachtgevers hebben. Wij bieden je een aantrekkelijk dienstverband. Je ontvangt een netto reis-kostenvergoeding van €0,19 per kilometer.

recruiter van de vacature

Anouk Bergenhenegouwen

recruiter van de vacature

Anouk Bergenhenegouwen