Beleidsmedewerker Ruimtelijke ordening

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9020387

Over de functie

Wil jij afwisseling van je werkzaamheden en omgeving, maar vind je het wel fijn om zekerheid te hebben? Maandag biedt jou mogelijkheden om na elkaar bij verschillende gemeentes en provincies werkzaam te zijn als Beleidsmedewerker Ruimtelijke ordening, met de zekerheid van een vast contract. Uren van jouw dienstverband zijn in overleg met elkaar af te stemmen.

In de functie van Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening behandel je (juridische) vraagstukken op het terrein van de ruimtelijke ordening. Je bent specialist op gebied van ruimtelijke ordening en de rol van aanspreekpunt en klankbord is je op het lijf geschreven. Je hebt ruime ervaring op het gebied van bestemmingsplannen.

Functie eisen

- Je hebt minimaal een HBO opleiding, richting Planologie, Sociale Geografie of Ruimtelijke Ordening
- Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen een gemeente of ruimtelijk adviesbureau
- Kennis van bestuursrecht, gemeentelijk beleid, procedures en het toepassen hiervan op het vakgebied
- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed gevoel voor bestuurlijk politieke verhoudingen

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Wij hebben een eigen Maandag Academy die trainingen op maat verzorgd en dikwijls kopen wij passende trainingen en cursussen in.
Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk in de wereld van RO te vergroten. Jij en je collega’s komen regelmatig bij elkaar voor kennisdeeldagen op onze vestiging Groningen

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk