Docent Duits 2017-2018

  • Region groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • remoteId 9020311
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben jij als docent Duits klaar om de leerlingen mee te nemen in de taal van onze buur?

Voor het schooljaar 2017-2018 ben ik namelijk op zoek naar een Docent Duits in de omgeving Groningen en Drenthe. Zeker in Groningen en Drenthe is het Duits één van de belangrijkste talen en jij weet dit over te brengen in de klas. Je geeft graag les aan verschillende niveaus en bent in staat om hiervoor te differentiëren. Als Docent Duits weet jij leerlingen te enthousiasmeren voor het vak. Omdat je aan meerdere klassen en op verschillende niveaus gaat lesgeven beschik je verder ook over een goed klassenmanagement. Met behulp van interactieve en een grote variatie aan lessen en lesmethoden, weet jij de lessen Duits leuk te maken. Wil jij als Docent Duits een nieuwe uitdaging aan of ben jij bijna klaar met je opleiding? Dan zoekt Maandag® jou!

Zie je jezelf in het bovenstaande profiel terug? Neem dan direct contact met mij op via 06 10 31 28 89 of wisse.vanleeuwen@maandag.nl.

Functie eisen

- Je hebt ervaring met het lesgeven aan het voortgezet onderwijs;
- Je hebt een 1e- of 2e-graads bevoegdheid voor Duits of je bent in de afrondende fase van de opleiding;
- Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig.

Wat biedt Maandag® jou?
Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden. Daarnaast biedt Maandag® jou de kans om op projectbasis ervaring op te doen op verschillende scholen.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden