Accountmanager Woningcorporaties

  • Category maandag intern
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9020269

Over de functie

Klaar voor de start? GO! Jij bent die energieke Accountmanager Woningcorporaties die wij zoeken!

Maandag® Maastricht blijft maar groeien! Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een nieuwe Accountmanager voor het vakgebied Woningcorporaties. Maar hoe ziet de werkweek van een Accountmanager Woningcorporaties bij Maandag® Maastricht er nu eigenlijk uit?

Aan het begin van de week maak je telefonisch afspraken bij huidige klanten en prospects. Dit doe je door van tevoren onderzoek te doen naar de klanten in jouw regio en de juiste contactpersonen bij elke organisatie te vinden. Je zorgt dat je agenda voor die week goed gevuld is.

Daarna bespreek je tijdens het wekelijkse team overleg samen met de Recruiters van jouw vakgebied de doelen voor die week. De Recruiters leveren jou een aantal Cv’s van interessante kandidaten aan en hiermee ga je direct aan de slag! Je stelt de kandidaten voor bij jouw klantenportefeuille. Samen met de Recruiter weet jij de perfecte match te maken tussen professional en opdrachtgever!

Gedurende jouw werkweek als Accountmanager Woningcorporaties bij Maandag® Maastricht ben je veel buiten de deur. Je gaat op projectbezoek bij professionals of zit om de tafel met potentiële nieuwe opdrachtgevers. Daarnaast biedt je begeleiding aan professionals die via Maandag® op sollicitatiegesprek gaan. Je bent continu onderweg en bezig met het realiseren van nieuwe sales!

Maandag® Maastricht zoekt een Accountmanager die energiek is, lef toont, snel kan schakelen, commercieel inzicht heeft en bovenal een hele hoop enthousiasme om in deze functie aan de slag te gaan!

Staat deze functie jou op het lijf geschreven? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Functie eisen

• Minimaal een afgeronde HBO opleiding
• Affiniteit met sales en woningcorporaties
• Ervaring als Accountmanager is een pré

recruiter van de vacature

Reineke op den Camp

recruiter van de vacature

Reineke op den Camp