Communicatieadviseur

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • Category sociaal domein
  • remoteId 9020251
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor een gemeente in de regio Drenthe ben ik op zoek naar een Communicatieadviseur voor 36 uur per week in ieder geval voor 3 maanden, maar mogelijk langer.
Als adviseur ben je een stevige gespreks- en sparringpartner voor de burgemeesters en wethouders. Je adviezen laten zien dat je op strategisch en tactisch niveau uitstekend kunt inspelen op jouw opdrachtgevers.
Je weet wat er speelt in de samenleving en bent in staat om signalen uit de samenleving om te zetten naar adviezen aan onze besturen en organisatie. Je ziet de verschillende belangen in de complexe omgeving waarin je werkt en je kunt ze verbinden in je advisering. Je werkt samen met mensen binnen en buiten de organisatie en bent een klankbord voor collega's en externe partijen.

Functie eisen

Je bent een ervaren communicatieadviseur met een HBO-Communicatiediploma. Door je ruime ervaring in een soortgelijke functie beweeg jij je gemakkelijk in een politiek-bestuurlijke omgeving. Je weet je mondeling en schriftelijk moeiteloos en correct uit te drukken.
Je hebt overtuigingskracht en je weet op het juiste moment mee te bewegen. Je bent initiatiefrijk en resultaatgericht en betrekt de actualiteit op je werk en adviezen. Je schakelt snel tussen aandachtsgebieden en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan bestuurders. Je bent een echte teamspeler met een actieve inbreng in het team communicatie

recruiter van de vacature

Floor Grimberg

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden