Systeembeheerder

  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • Category ict
  • remoteId 9020244
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben jij een ervaren, communicatieve en organisatorische systeembeheerder die graag de uitdaging aangaat van een groot migratie traject? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven!

Tijdens deze opdracht ben je voornamelijk bezig met het waarborgen van de Linux systemen in zowel de acceptatie- als productieomgeving door werkzaamheden te verrichten die onder de volgende beheergebieden vallen: Configuratiebeheer, Incidentbeheer, Capaciteitsbeheer, Continuiteitsbeheer, Wijzigingsbeheer, Gebruiksbeheer, Contractbeheer.

Naast deze beheergebieden ligt verder de focus op de migratie van SUSE naar Ubuntu en de technische doorontwikkeling ervan. De systeembeheerder speelt namelijk een belangrijke rol in het gecontroleerd uitrollen van de benodigde Ubuntu servers. Verder ben je op de hoogte van binnen het vakgebied geldende standaarden, toetst deze aan de standaarden van de opdrachtgever, adviseert op basis hiervan, organiseert hier overleg over met andere specialisten en vertaalt dit naar (bijgewerkte) procedures en werkinstructies.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze vacature beschik je over de volgende eisen:

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, Hebt minimaal 3 jaar ervaring als systeembeheerder met Linux/Unix, Ervaring binnen de overheid, Je hebt kennis van Workload Automation en Managed File Transfer, Projectmatig werken, Je hebt ervaring met Linux migratie trajecten, Ervaring met het uitvoeren van audits.

En je beschik over kennis van Oracle en OpenSource databases, Bash-scripten, XML en Licentiemodellen.

recruiter van de vacature

Lars Witvliet

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden