Milieukundig veldmedewerker / milieukundig begeleider

  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9020208
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ik zoek voor een partij in Amersfoort een milieukundig veldmedewerker / milieukundig begeleider. Een teamplayer met passie voor het vakgebied bodem.

Binnen de Vakgroep Bodem draag jij zorg voor het ‘buitenwerk’, van partijkeuringen en verkennende bodemonderzoeken tot milieukundige begeleiding van complexe bodemsaneringen. Kwaliteit staat bij deze organisatie hoog in het vaandel. Als veldmedewerker of milieukundig begeleider ben jij de ogen, oren, handen en hersenen in het veld. In nauwe samenwerking met de adviseurs op het kantoor draag je op deze manier bij aan kwalitatief hoogwaardige adviezen die perfect zijn toegesneden op de behoefte van de klanten.

Ze werken zowel voor commerciële opdrachtgevers zoals aannemers, projectontwikkelaars, petrochemische bedrijven en netbeheerders, als voor publieke partijen zoals Rijkswaterstaat, Provincies en gemeenten. De werkzaamheden lopen uiteen van eenvoudige bodemonderzoeken en partijkeuringen tot complexe bodemvraagstukken en saneringsopgaven. De communicatielijnen zijn kort en de omgang met collega’s is informeel. Dit leidt tot een prettige en dynamische werksfeer waarin je echt onderdeel bent van een team van professionals.

Functie eisen

Je beschikt over een milieutechnische opleiding op MBO-niveau en je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring. Je bent erkend voor de volgende protocollen of hebt hier aantoonbare ervaring mee:

- SIKB BRL 6000, protocol 6001
- SIKB BRL 2000, protocol 2001
- SIKB BRL 2000, Protocol 2002
- SIKB BRL 2000, protocol 2018

Het is een pré indien je beschikt, of aantoonbare ervaring hebt met de hierna genoemde protocollen:

- SIKB BRL 6000, protocol 6002
- SIKB BRL 2000, protocol 2003
- SIKB BRL 1000, protocol 1001
- SIKB BRL 1000, protocol 1002

Je bent een flexibele en zelfstandige persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor kwaliteit en veiligheid. Je werkt gestructureerd en nauwkeurig. Je hebt kennis van de geldende protocollen en levert een goede verslaglegging van de uitgevoerde werkzaamheden. Je bent gewend met aannemers te werken en weet je in discussies staande te houden. Daarnaast ben je 40 uur per week beschikbaar.

recruiter van de vacature

Annerose Verheul

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden