Gedragswetenschapper

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau wo
  • Category sociaal domein zorg-zorg overig
  • remoteId 9020109
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor een gemeente in de regio Groningen ben ik op zoek naar een ervaren Gedragswetenschapper voor 24 uur per week.
Als Gedragswetenschapper adviseer je (on)gevraagd Consulenten Jeugd, Casemanagers, andere disciplines en leidinggevenden en coacht en begeleidt je hen vanuit je eigen inhoudelijke expertise. Je levert een bijdrage aan het beleid- en methodiekontwikkeling. Daarnaast draag je zorg voor uiteenlopende vraagstukken die moeten worden opgelost door nieuwe en/of complexe gegevens te interpreteren en onderzoeken. De gedragswetenschapper is geregistreerd en houdt conform deze richtlijnen en eisen de professionele ontwikkeling en deskundigheid bij.
Sommige Jeugdconsulenten zitten nog in een proces waarbij zij ingeslepen eigen werkwijzen moeten vervangen door nieuwe meer gestructureerde benaderingswijzen zoals Signs of Safety. De Gedragswetenschapper heeft vanuit de positie geen directieve bevoegdheden in de casusafhandeling, maar heeft wel de opdracht om Apreciated Inquiery (Waarderend Onderzoek) te stimuleren. Dit vraagt de nodige sensitiviteit en respect voor de werkbeleving van de individuele medewerker en een flexibele, overtuigende (maar soms ook even afwachtende) opstelling om met inhoudelijke kracht van argumenten de gewenste ontwikkelingen te stimuleren.

Functie eisen

Een afgeronde Academische opleiding Orthopedagogiek en een BIG of SKJ registratie
Werkervaring als Gedragswetenschapper
Beschikbaar voor 24 uur per week voor een langere periode
Werkervaring met benaderingswijzen zoals Signs of Safety

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk te vergroten.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Maandag® voor jou heeft? Neem dan contact op via:
✉ floor.grimberg@maandag.nl
✆ 06-41785634

recruiter van de vacature

Floor Grimberg

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden