verhuurmakelaar

  • Category woningcorporaties
  • Region zeeland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9020091

Over de functie

Voor verschillende corporaties in de provincie Zeeland is Maandag® Breda op zoek naar verhuurmakelaars binnen de woningcorporaties sector. Het aantal uur en de duur van de functie kunnen per opdracht verschillen. Tevens zijn wij op zoek naar een verhuurmakelaar die bij Maandag® in (vaste) dienst wil treden en gedetacheerd zal worden bij verschillende corporaties in de regio.
Binnen de functie van verhuurmakelaar ben je verantwoordelijk voor het verhuur proces vanaf de bezichtiging tot de sleuteloverdracht. Jij als professional weet huurachterstanden te beperken door het hanteren van de juiste aanpak en met scherpe blik deel uit te maken van deze bewegende organisatie.
Maandag® is hard op zoek naar verhuurmakelaars die zich onderscheiden door de vele werkervaring die zij opgedaan hebben als Interim Professionals. De Professional die ik zoek is volledig bekend met de laatste ontwikkelingen omtrent de woningwet en het huurrecht. Daarnaast zet jij net dat stapje extra als het gaat om signaleren van trends binnen de doelgroep waar deze organisatie zich op richt. Je bent communicatief vaardig en door je opgedane werkervaring direct inzetbaar. Doordat jij houdt van verandering en je snel kan aanpassen krijg je veel energie te beginnen aan een nieuw avontuur voor lange of kortere tijd.

Functie eisen

- Werkervaring als verhuurmakelaar of woonconsulent
- Beschikbaar voor minimaal 24u
- Ervaring als interim in de woningbouw branche of minimaal voor 2 woningcorporaties werkzaam geweest in de afgelopen 5 jaar.
- In het bezit van rijbewijs B

Wat geven wij jou daarvoor terug?
Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons krijg je een contract voor vast of bepaalde tijd dienstverband, op deze manier heb jij toch die zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy zodat je je verder kunt ontwikkelen op de gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek van Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start zal je begeleidt worden door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen. Jouw contactpersoon kan tevens fungeren als sparring-partner als je tegen bepaalde zaken aanloopt.

recruiter van de vacature

Saskia Korpershoek

recruiter van de vacature

Saskia Korpershoek