leefbaarheidsconsulent

  • Category woningcorporaties
  • Region zeeland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9020049

Over de functie

Voor diverse opdrachtgevers in de provincie Zeeland is Maandag® op zoek naar leefbaarheidsconsulenten binnen de woningcorporatie sector. Het aantal uur en de duur van de functie is in overleg. Je kenmerkt jezelf door je innovatieve aanpak en flexibiliteit.
Binnen de functie van leefbaarheidsconsulent ben je verantwoordelijk voor de aanpak van overlastsituaties, woonfraude, buurt en wijkbeheer en bevordering van participatie van bewoners. Tevens houdt je je bezig met het bevorderen van de leefbaarheid in de wijken. Jij als professional voelt goed aan hoe je de brugfunctie kunt vervullen tussen de organisatie en de bewoners van een wijk. Je kan goed levelen met verschillende type mensen en weet het vertrouwen van hen te winnen waardoor je ze kan aanzetten tot participatie maar ook draagvlak kan creeëren voor vernieuwingen in de wijk.
Maandag® is hard op zoek naar een leefbaarheidsconsulent die sterk in zijn schoenen staat door de eerdere ervaringen binnen het werkveld. Ben jij die professional die volledig bekend is met de laatste ontwikkelingen binnen de corporatie wereld? Daarnaast verwacht ik van jou dat jij net dat stapje extra zet als het gaat om signaleren van trends binnen de doelgroep waar deze organisatie zich op richt. Je bent communicatief vaardig en door je opgedane werkervaring zelfstandig opererend. Doordat jij houdt van verandering en je snel kan aanpassen krijg je veel energie te beginnen aan een nieuwe Maandag®

Functie eisen

- Beschikbaar voor 36u.
- Ervaring als interim in de woningbouw branche of minimaal voor 2 woningcorporaties werkzaam geweest in de afgelopen 5 jaar.
- In het bezit van rijbewijs B

Wat geven wij jou daarvoor terug?
Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons krijg je een contract voor vast of bepaalde tijd dienstverband, op deze manier heb jij toch die zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy zodat je je verder kunt ontwikkelen op de gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek van Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start zal je begeleidt worden door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen. Jouw contactpersoon kan tevens fungeren als sparring-partner of coach als je tegen bepaalde zaken aanloopt

recruiter van de vacature

Saskia Korpershoek

recruiter van de vacature

Saskia Korpershoek