financieel medewerker administratie

  • Region zeeland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category woningcorporaties
  • remoteId 9020069
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor een woningcorporatie omgeving Breda is Maandag® regelmatig op zoek naar financiële medewerkers binnen de woningcorporaties sector. Het aantal uur is 36 uur en de opdracht is voor langere tijd. Tevens zijn wij op zoek naar een financieel medewerker die bij Maandag® in (vaste) dienst wil treden en gedetacheerd zal worden bij verschillende corporaties in de regio.
Maandag® Breda is hard op zoek naar financiële professionals die zich onderscheiden door de vele werkervaring die zij opgedaan hebben als Interim Professionals.
De Professional die ik nu zoek voor de corporatie in omgeving Breda, is volledig bekend met de laatste ontwikkelingen binnen de corporatie wereld. Daarnaast speel jij in op de behoeften van de interne- en externe belanghebbenden en houd je voeling met de ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie. Behalve dat je gevoel hebt voor de relatie, verlies je ook het resultaat niet uit het oog. Processen als de jaarrekening en begroting, kennen strakke deadlines en wettelijke richtlijnen. Je bent communicatiefvaardig en zeer assertief. Door je opgedane werkervaring ben je direct inzetbaar en in staat anderen bij te sturen. Doordat jij houdt van verandering en je snel kan aanpassen krijg je veel energie te beginnen aan een nieuw avontuur voor lange of kortere tijd. Je kan goed samenwerken en bent zelfstandig en accuraat.

Functie eisen

Functie eisen:
- Werkervaring als financieel of economisch medewerker
- Afgeronde HBO studie in de richting van financieel of economie
- Beschikbaar voor minimaal 24u
- Ervaring als interim in de woningbouw branche of minimaal voor 2 woningcorporaties werkzaam geweest in de afgelopen 5 jaar.
- In het bezit van rijbewijs B

Wat geven wij jou daarvoor terug?
Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons krijg je een contract voor vast of bepaalde tijd dienstverband, op deze manier heb jij toch die zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy zodat je je verder kunt ontwikkelen op de gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek van Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start zal je begeleidt worden door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen.

recruiter van de vacature

Saskia Korpershoek

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden