Communicatieadviseur

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9020065
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Zit jij als Communicatieadviseur al jaren op dezelfde plek en ziet jouw maandag er niet meer zo rooskleurig als toen jij in jouw functie begon of heb jij een profiel met veel verschillende opdrachtgevers waar je prachtige resultaten hebt neergezet? Maandag biedt jou de mogelijkheid om bij een gemeente in de rol van Communicatieadviseur aan de slag te gaan voor 36 uur.

Functie eisen

Wat breng jij mee?
Als communicatie adviseur heb je minimaal HBO werk- en denkniveau en een afgeronde, vakgerichte opleiding. Je hebt ruime werkervaring binnen een gemeente in een vergelijkbare functie. Je boodschap mondeling en schriftelijk over brengen en het helpen van collega’s bij het formuleren van de communicatievraag is voor jou niets nieuws. Daarnaast moet je stevige adviesgesprekken kunnen voeren. Je levert een bijdrage aan de uitvoering van jouw advies en helpt zo collega’s en bestuur om zo effectief mogelijk te communiceren. Daarnaast beschik je over een goed netwerk binnen het vakgebied, maar ook met verschillende media.


Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Wij hebben een eigen Maandag Academy die trainingen op maat verzorgd en dikwijls kopen wij passende trainingen en cursussen in.
Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk in de wereld van Communicatie te vergroten.

Interesse? Neem dan snel contact op met mij via 06-13160707 of via ellemijn.jonk@maandag.nl

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden