Communicatieadviseur

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9020065

Over de functie

Heb jij meerdere jaren ervaring als Communicatieadviseur bij een overheidsorganisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou, als Communicatieadviseur voor 36 uur in de week.

Je zal advies geven aan het bestuur, stelt communicatiestrategieën op en je onderhoudt contact met verschillende partijen en belanghebbenden.

Functie eisen

Als communicatie adviseur heb je minimaal HBO werk- en denkniveau en een afgeronde, vakgerichte opleiding. Je hebt ruime werkervaring binnen de overheid in een vergelijkbare functie. Je boodschap mondeling en schriftelijk over brengen en het helpen van collega’s bij het formuleren van de communicatievraag is voor jou niets nieuws. Daarnaast moet je stevige adviesgesprekken kunnen voeren.

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Wij hebben een eigen Maandag Academy die trainingen op maat verzorgd en dikwijls kopen wij passende trainingen en cursussen in.

Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk in de wereld van Communicatie te vergroten.

Interesse? Neem dan snel contact op met mij via 06-13160707 of via ellemijn.jonk@maandag.nl

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk