Verhuurmakelaar

  • Category woningcorporaties
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9020062

Over de functie

Maandag® Leeuwarden is op zoek naar een verhuurmedewerker, in deze veelzijdige functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het gehele verhuurproces binnen de woningcorporatie. In deze functie weet je huurachterstanden te beperken, je publiceert het woningaanbod en wijst deze met een klantgerichte instelling toe. Je controleert inkomensgegevens en stelt met accuratesse huurovereenkomsten op. Ook heb je ervaring opgedaan in het passend toewijzen en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent huurrecht en de Woningwet. Ben je communicatief vaardig en heb je zin in een nieuw avontuur? Dan kom ik graag met je in contact!

Functie eisen

- HBO werk- en denkniveau
- Minimaal 24 uur beschikbaar
- Tussen 1-5 jaar werkervaring binnen woningcorporaties
- In bezit van rijbewijs B
- Competenties: klantgericht, verantwoordelijkheidsgevoel en een doorpakker
Wij stellen alle sollicitaties op prijs, maar indien je profiel niet voldoet aan bovenstaande eisen en je binnen één week geen reactie hebt ontvangen, kan je ervan uitgaan dat je profiel niet meegenomen wordt in verdere procedure.

Heb jij interesse?
Neem dan contact op met Karen Booij, Recruiter Woningcorporaties bij Maandag® in Leeuwarden, 06-10502411 of karen.booij@maandag.nl
Contact

recruiter van de vacature

Karen Booij

recruiter van de vacature

Karen Booij