Junior Financieel Adviseur

  • Category financieel
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9019951

Over de functie

Maandag Groningen is op zoek naar een Financieel Adviseur (36 uur) met gemeentelijke ervaring. Als Financieel adviseur kom je in vaste dienst bij Maandag en word je gedetacheerd bij verschillende gemeenten in Groningen en Drenthe.
Zoek jij een leuke baan waar het gaat om strategische keuze rondom geld? Om de kwaliteit van (digitale) processen als basis voor een goede organisatie? Waar je de organisatie en het bestuur adviseert, als een spin in het web! Dat is dit jouw baan.

Functie eisen

Het team financiën organiseert de Planning & Control cyclus. Onderdelen daarvan zijn de perspectieven nota, begroting, voorjaarsbrief, najaarsbrief en jaarrekening. De wijzigingen van het BBV gebruiken we om toe te werken naar een verder helder en transparant financieel beleid. Naast deze beleidsmatige ontwikkelingen spelen de veranderingen binnen het sociaal domein, waar het team ondersteuning levert. Samen met de concerncontroller organiseert het team de interne controles gedurende het jaar en bij de jaarrekening.

Wat vragen wij

• HBO/WO niveau, bedrijfseconomie of accountancy
• Vakgerichte kennis en ervaring opgedaan bij een gemeente en/of in de accountancy
• Ervaring met- en kennis van het BBV
• Ervaring als adviseur, omgevingsbewustzijn en politiek/bestuurlijk sensitiviteit.

Met de zekerheid van een vast dienstverband, ga je aan de slag bij Maandag® Groningen met een marktconform salaris, een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Verder zal je intensief worden begeleid door een vaste contactpersoon en zijn er mogelijkheden om aanvullende opleidingen te volgen.

Voel jij je aangesproken tot deze vacature dan kom ik graag in contact met jou, via de onderstaande gegevens.
Rick Fokkens
Recruiter Financieel
✆ 06 30 98 37 87
✉ rick.fokkens@maandag.nl

recruiter van de vacature

Rick Fokkens

recruiter van de vacature

Rick Fokkens