Docent Natuurkunde nieuwe schooljaar

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9019786

Over de functie

Ben jij er klaar voor om al jouw kennis van de Natuurkunde over te brengen op de leerlingen en ben jij een vastberaden docent Natuurkunde met een passie voor het vak?

Voor het volgende schooljaar zijn we op zoek naar een bevlogen docent Natuurkunde. Wil jij vanuit de zekerheid ervaring op doen bij verschillende scholen of een nieuwe school van binnen zien? Dan kom ik graag met jou in contact en kun jij misschien het volgende schooljaar wel starten als Docent Natuurkunde. Als docent zorg jij voor interessante en variërende lessen. Je weet daarnaast de praktijk goed met de theorie te combineren en waar mogelijk de individuele aandacht te geven aan die leerlingen die het juist nodig hebben. Jouw passie voor het vak zorgt er vervolgens voor dat je de leerlingen mee kan nemen in de lessen. Waar nodig weet jij leuke practica toe te voegen aan de lessen, om de lessen daarmee nog leuker te maken.

Zie je jezelf in het bovenstaande profiel terug? Neem dan direct contact met mij op via 06 10 31 28 89 of wisse.vanleeuwen@maandag.nl.

Functie eisen

- Je hebt ervaring met het lesgeven aan het voortgezet onderwijs;
- Je hebt een 1e- of 2e-graads bevoegdheid voor Natuurkunde of je bent in de afrondende fase van de opleiding;
- Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig.

Wat biedt Maandag® jou?
Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen