Allround Woonconsulent

  • Category woningcorporaties
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9019750

Over de functie

Adviseer jij huurders graag over hun mogelijkheden? Help jij bewoners hun woonomgeving leefbaar te houden en ken jij het verhuurproces van A-Z?

Als Allround woonconsulent ben jij de schakel tussen bewoners, commissies en sociale instellingen. Je adviseert, informeert en bemiddelt bij problemen en conflicten. Daarnaast weet je het belang van participatieprojecten over te brengen en indien nodig, help je bewoners aan vervangende woonruimte of maatschappelijke begeleiding. Als woonconsulent ben je niet alleen een belangrijke schakel tussen (potentiële) huurders en diverse instellingen, je levert ook een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid van de stad.

Daarnaast is het voor deze functie van belang dat je kennis en ervaring in het verhuurhuurproces. Zaken als huurrecht, appartementsrecht, eventueel bezichtigingen en het adverteren van woningen zijn jou niet vreemd en de administratieve handelingen hieromheen doe jij met met veel overtuiging.

Ben jij deze Allrounder in de volkshuisvesting en heb jij een aantal jaar interim ervaring op je naam staan? Sta jij open voor een dienstverband bij Maandag? Dan kom ik graag met jou in contact!

Functie eisen

- HBO werk- en denkniveau
- Minimaal 5 jaar ervaring als woonconsulent
- Interim ervaring
- Daadkrachtig en flexibel
- Woonachtig omgeving Rotterdam

Wat biedt Maandag® jou?
- Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden
- Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Woondiensten. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring
- Wij vergoeden reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een lease-auto behoort tot de mogelijkheden
- Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en vakinhoudelijke trainingen volgen
- Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter
- Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden

recruiter van de vacature

Lennert Dietvorst

recruiter van de vacature

Lennert Dietvorst