Projectleider Ruimtelijke ordening

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9019674

Over de functie

Projecten leiden zit in jouw bloed! Ben jij de spin in het web, die politiek gevoelige projecten kan trekken en van A tot Z verantwoordelijk kan zijn? Lees dan snel verder!
Wij zoeken een ervaren Projectleider Ruimtelijke ordening, met stedelijke ervaring, voor een gemeente in het Noorden van Nederland. Het zal gaan om een langdurige opdracht tussen de 28 en 36 uur in de week.

Er wordt van je verwacht dat je het algehele projectleiderschap van de herinrichting van het gebied verzorgt. Je leidt complexe en multidisciplinaire projecten. Je zorgt voor de voorbereiding, aansturing en uitvoering van een project en je zorgt dat de afstemming met het bestuur en opdrachtgever correct verloopt.

Functie eisen

- Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld Stedenbouw of Planologie, een afgeronde WO-opleiding is een pre.
- Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij een (grote) gemeente en/of provincie
- Analytisch- en organisatorisch vermogen, controle houden op de financiën en maatschappelijk ontwikkelingen
- Ruime kennis van (gemeentelijk-) beleid op de thema’s planontwikkeling en ruimtelijke ordening

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk in de wereld van Ruimtelijke ordening te vergroten. Er zijn verschillende dienstverbanden mogelijk, maar er is een mogelijkheid om vast bij ons in dienst te treden.

Pas jij in dit profiel? Dan kom ik graag met je in contact om je wensen en ervaringen te bespreken. Dit kan via 06-13160707 of via ellemijn.jonk@maandag.nl.

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk