Docent voor een vast dienstverband

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9019639

Over de functie

Als docent bij Maandag® is geen schooljaar hetzelfde! Doordat je gedetacheerd wordt bij verschillende scholen in de regio Kennemerland, Kop van NH, West-Friesland, IJmond en in de Zaanstreek heb je veel afwisseling in je werk. Je leert werken met diverse lesmethodes waar je nog geen ervaring mee hebt, en krijgt te maken met diverse schoolculturen. Werk je het ene schooljaar ergens waar ze volledig op de hoogte zijn van vernieuwend onderwijs, is je volgende opdracht juist weer het lesgeven op een school waar dit nog in de kinderschoenen staat en waar jij jouw kennis kunt delen. Altijd staat jouw eigen ontwikkeling centraal! Naast de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen, zal automatisch ook je eigen netwerk groot worden. Maandag® biedt de zekerheid van een vast dienstverband en de mogelijkheid tot een auto van de zaak! Is je interesse gewekt? Mail dan jouw CV door zodat wij je uit kunnen nodigen voor een persoonlijk gesprek bij ons op de vestiging in Alkmaar®!

Als docent heb je de verantwoordelijk voor het doceren van jouw vak aan leerlingen binnen het voortgezet onderwijs of het MBO. Hierbij begeleid en ondersteun je de leerlingen, maar ook ontwikkel je lesmateriaal en zie je het als een uitdaging om van elke les weer een onvergetelijke te maken! Signaleer je vreemd gedrag van een leerling of komen er vragen vanuit ouders, dan weet jij hier ook goed mee om te gaan. Je woont vergaderingen bij en kijkt de toetsen en werkstukken van je leerlingen na.

Functie eisen

• Je beschikt over een 1ste of 2de graad bevoegdheid, of je bent in opleiding voor het docentschap en al klaar om zelfstandig voor de klas te staan

• Je hebt werkervaring opgedaan binnen het voortgezet onderwijs of MBO

• Je beschikt over de volgende competenties: Pedagogisch sterk, Coaching, Vakkennis, Flexibiliteit, Creativiteit

• Je bent op korte termijn of voor volgend schooljaar beschikbaar per januari 2018 voor 0,3 – 1 fte

recruiter van de vacature

Wendy Smit

recruiter van de vacature

Wendy Smit