Adviseur Civiel | Inkoopadviseur

  • Category bouw en civiel
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9019500

Over de functie

Voor een gemeente in de regio Drenthe zijn wij per direct op zoek naar een interim-inkoopadviseur Civiele Werken die op tijdelijke basis het team Openbare werken komt versterken. Het aantal dagen per week is bespreekbaar.

Het voorbereiden en begeleiden van aanbestedingen en het adviseren omtrent het inkopen van diensten, materiaal en materiaal op strategisch niveau. Voor jou geen uitdaging te groot en als ervaren professional worstel jij je moeiteloos door aanbestedingsprocessen.
Als inkoopadviseur bij de gemeente heb je een brede rol. Het gaat enerzijds om het maken van ramingen en calculaties voor in hoofdzaak civieltechnische projecten met daarnaast een cultuurtechnische component. Anderzijds gaat het om het adviseren en begeleiden van aanbestedingen. Het bijhouden van gehouden aanbestedingen, beoordelen van inschrijvingen zijn ook onderdeel van de werkzaamheden. Van jou als professional wordt verwacht dat je specifieke inhoudelijke kennis met je meebrengt. Dit kan bijvoorbeeld ervaring zijn op gebied van UAV-GC, raamcontracten, cultuurtechniek of duurzaamheid.

Functie eisen

Jij als inkoopadviseur past in het volgende plaatje:
- Je bent in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding Civiele Techniek of Land- en Watermanagement of hebt een gerelateerde technische studie.
- Je hebt vanuit een overheidsomgeving verschillende aanbestedingen begeleid en hierover geadviseerd. (minimaal 5 jaar)
- Je hebt bij voorkeur uitgebreide kennis van UAV-GC contracten
- Je bent naast je werk als adviseur ook in staat om ramingen en calculaties te maken voor civieltechnische projecten
- Je weet hoe de lijnen lopen binnen een gemeente en wat de stappen zijn binnen het aanbestedingsproces en voelt daarnaast uitstekend aan wat de politieke belangen zijn

recruiter van de vacature

Pepijn Otto

recruiter van de vacature

Pepijn Otto