BAG medewerker Geo-informatie

  • Category ict
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9019534

Over de functie

Onze opdrachtgever hanteert vijf waarden die kernachtig weergeven waar zij als organisatie voor willen staan: hartelijk, slagvaardig, samen, inventief en betrouwbaar.
Team Geo-Data is een onderdeel van de afdeling Gebouwen & Gegevensmanagement. Dit team geeft bewoners, collega’s, ondernemers en partners van de gemeente overzicht in een complexe omgeving waar veel gegevens beschikbaar zijn en elke dag meer gegevens bijkomen.
Wij geven gegevens een gezicht! Bij team Geo-Data werken zij met veel passie en zien zij elkaars kracht en weten deze optimaal te benutten om efficiënt en doelbewust te werk te gaan. De verantwoordelijkheid ligt laag in het team. Wij geloven dan ook in ondersteunend leiderschap, zodat medewerkers in hun kracht staan en excelleren.

Functie eisen

- Minimaal afgeronde MBO-opleiding (bouw- en landmeetkunde);
- Op cv aantoonbaar minimaal 0,5 jaar werkervaring op het gebied van BAG;
- onze werkwijze: initiatief, verantwoordelijkheid en afstemming bij de medewerkers, open cultuur, bijdrage aan het teamgevoel die ons verder brengen;
- Aantoonbare kennis en werkervaring met de BAG;
- De nadruk ligt in eerste instantie bij de dagelijkse invoer van gegevens in de BAG;
- Kennis van muteren in en van de BAG, zorgen voor het tijdig registreren en archiveren van brondocumenten conform de wettelijke vereisten en termijnen. Met behulp van tools zoals Vicrea-Neuron. Zorgen voor tijdige invoer en correcte aanlevering van gegevens aan de landelijke voorziening en bewaakt de administratie op kwaliteit, compleetheid en actualiteit;
- Brede kennis en ervaring met basisregistraties is een pré;
- Je bent omgevingssensitief;
- Je beschikt over goede sociale vaardigheden;
- Beschikbaar voor 40 uur in de week.

recruiter van de vacature

Katja Bobyleva

recruiter van de vacature

Katja Bobyleva