Medewerker Geo-informatie (nieuwbouwproces)

  • Category bouw en civiel ict
  • Region flevoland noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9019530

Over de functie

Voor het team Geo-data zoeken wij een nauwgezette teamspeler die affiniteit heeft met maatvoering op bouwtekeningen en bijbehorende producten en (basis)registraties met nadruk op het nieuwbouw proces oa voor het maken van objectgericht producten zoals bestemmingsplannen, grondtransacties en matenplannen.
Binnen de afdeling G&G is het team Geo-data o.a. verantwoordelijk voor het registreren en stroomlijnen van het vastgoed, landmeetkundige ondersteuning, GIS en kartografie, de BAG inclusief naamgeving en huisnummering, de BGT, de BRO, het gemeentelijk Kadaster incl. WKPB e.d. Deze registraties moeten voldoen aan gemeentelijke kwaliteitseisen, landelijke wetgeving en landelijke kwaliteitseisen. Het stelsel van basisregistraties kenmerken zich door wettelijke verplichting van binnen- en buiten gemeentelijke afname.
Als medewerker Geo-data houd je je bezig met de toetsing en voorbereiding t.b.v. de uitvoering. Met behulp van tools zoals Vicrea-Neuron, Imagem, Bentley Map en Microstation zet je de verschillende gegevens klaar. Je belangrijkste taak is het verzorgen van en zorgen voor het tijdig registreren en archiveren van gegevens conform de wettelijke vereisten en termijnen. Hierbij werk je nauw samen via een geautomatiseerd systeem met de medewerkers binnen de teams vergunningen, belastingen en Geo-data, het zorgen voor het digitale tekenwerk behorende bij de registraties c.q. het ketenproces van nieuwbouw.

Functie eisen

-Grote affiniteit met maatvoering op bouwtekeningen en situatietekeningen (landmeetkundig) 100%
Waarbij de nadruk in eerste instante zal liggen op produktie van uitgiftetekeningen,
matenplannen en bestemmingsplantekeningen.
-Brede kennis en ervaring met basisregistraties is een pré.

Wie ben je?
Het gewenste profiel voor deze functie is:
- mbo+ werk- en denkniveau
- nauwgezet werken;
- secuur;
- gestructureerd;
- affiniteit met geo informatie;
- gevoel voor processen;
- teamspeler;
- goede communicatie eigenschappen.

recruiter van de vacature

Katja Bobyleva

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden