Jurist VTH WABO

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9019449

Over de functie

Wil jij vanuit jouw juridische expertise meedenken, meebouwen en risico’s dichten in bijvoorbeeld de handhaving op de verleende vergunningen van een nieuwe woonwijk, de realisatie een nieuw stationsgebied en het toezien op permanente bewoning van vakantieparken?

Dan heeft Maandag® de mogelijkheden voor je om binnen overheidsorganisaties werkzaam te zijn en jouw expertise in de praktijk te brengen. We zijn op zoek naar een Jurist VTH met meerder jaren ervaring binnen overheden, die op een langdurige opdracht aan de slag wil gaan voor 36 uur in de week.

Functie eisen

Functie eisen:

  • Afgeronde HBO of WO-opleiding Rechten, met specialisatie bestuursrecht
  • Meerdere jaren werkervaring als Juridisch medewerker binnen een gemeente, provincie, waterschap of omgevingsdienst
  • Je beschikt over goede adviserende vaardigheden, bent politiek sensitief, beschikt over een helikopterview

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van EUR 0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Wij hebben een eigen Maandag Academy die trainingen op maat verzorgd en dikwijls kopen wij passende trainingen en cursussen in.

Je maakt deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk te vergroten.

Daarnaast is Maandag® ook op zoek naar ervaren Juridische Adviseurs Bestuursrecht met ervaring binnen gemeentes en provincies. Past één van deze profielen bij jou? Neem dan contact op en dan gaan wij samen in gesprek over de mogelijkheden. Contactpersoon voor deze vacature is Ellemijn Jonk: ellemijn.jonk@maandag.nl / 06-13160707.

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk