Casemanager / Bouwplantoetser

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9011953

Over de functie

Voor opdrachtgever in midden Brabant zijn wij op zoek naar WABO Casemanager / Bouwplantoetsers! Als Bouwplantoetser ben jij degene die bepaalt of er een vergunning verleent kan worden aan zowel bedrijven als burgers als het gaat om bouwen. Je beoordeelt en toetst de ingediende bouwplannen. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor aanverwante WABO-zaken. Je onderhoudt contacten met zowel burgers als bedrijven en je communiceert regelmatig met interne afdelingen. Tenslotte zul je als Bouwplantoetser ook een adviserende rol hebben wanneer mensen met vragen zitten omtrent het aanvragen van een vergunning en het indienen van bouwplannen.

Functie eisen

Als Bouwplantoetser voldoe je minimaal aan de volgende eisen:
- Een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde;
- In het bezit van ABW 1 en 2;
- Actuele kennis van het Bouwbesluit;
- Ervaring binnen de overheid.

Wat heeft Maandag® jou als Bouwplantoetser te bieden?
Wij bieden je een marktconform salaris op basis van CAR UWO. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bestaat een vast dienstverband tot de mogelijkheden.
Pas jij in bovenstaand profiel, voldoe je aan de functie eisen, en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan snel contact met ons op!

recruiter van de vacature

Lars Bosscha

recruiter van de vacature

Lars Bosscha