Informatiebeheerder

  • Category ict
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9019393

Over de functie

Veel gemeenten hebben al stappen gezet in het digitaliseren van processen. Zij zitten op dit moment in de overgangsfase. Een interessante maar ook uitdagende fase. De fase naar complete digitale informatie.

Om hier te komen moeten er verschillende taken worden uitgevoerd. Denk hierbij aan DIV-werkzaamheden zoals selecteren van de fysieke post, scannen en registreren van inkomende- en uitgaande post. Dit gebeurt allemaal in een zaaksysteem (Corsa, Verseon, Decos, Greenvalley etc.). Wat is een zaaksysteem? Die vraag kun jij beantwoorden!

Geurende muffe archiefkasten en meters papier in een archiefkast. Dat is verleden tijd. Wat er dan wel gaat gebeuren met dit papieren archief? Met alle documenten die bewaard moeten blijven? Die worden digitaal gearchiveerd. Dit vind jij helemaal niet spannend. Sterker nog; hier word jij enthousiast van en zie jij de meerwaarde van in!

Maar goed, jij kunt dan wel zo enthousiast zijn en jij begrijpt dan wel wat er wordt bedoeld met zaakgericht werken, digitaal archiveren en digitaal samenwerken.. Medewerkers binnen de organisatie weten niet waar ze moeten beginnen. Dus buiten dat jij alle inhoudelijke kennis hebt, ga jij ook de gebruikers ondersteunen. Jij helpt medewerkers met het digitaal archiveren en het zaakgericht werken. Dat is niet alleen maar uitleg geven, dit betreft een verandering in het werkgedrag van de medewerkers. Hoe ga jij dit aanpakken?

Om deze uitdagende functie te kunnen vervullen, voldoe jij aan onderstaande functie-eisen:

Functie eisen

• MBO+ werk- en denkniveau;
• Beroepsgerichte opleiding zoals: HDMI, LARM, SOD1, SOD2;
• Aantoonbaar ervaring met digitalisering binnen een gemeente;
• Kennis van DMS- en zaaksystemen (Corsa, Greenvalley, Decos, Alfresco, Verseon)

Wat bieden we?

Maandag® biedt je de gelegenheid om jouw expertise in te zetten bij verschillende organisaties binnen de overheid. Dit brengt een mooi combinatie tussen het inzetten van jouw expertise en het opdoen van nieuwe ervaring en kennis met zich mee. Zo blijft jij altijd in ontwikkeling! Wij bieden jou een mooie samenwerken, een dienstverband dat zekerheid geeft en een salaris dat recht doet aan je kennis en ervaring. Wil je meer weten over wat Maandag® te bieden heeft? Neem dan snel contact op met mij! Ik heb altijd tijd voor een goed gesprek.

recruiter van de vacature

Lizzy Jacobs

recruiter van de vacature

Lizzy Jacobs