Basispsycholoog

  • Category zorg-ggz
  • Region zeeland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9019392

Over de functie

Voor één van onze opdrachtgevers in Zeeland ben ik op zoek naar een basispsycholoog voor 32 tot 36 uur in de week. In deze functie is het van belang dat je affiniteit hebt met de doelgroep ouderen. Het betreft een tijdelijke functie, mogelijk tot het eind van het jaar 2017.

Deze vacature omvat een breed pakket van verantwoordelijkheden. Je bent lid van het multidisciplinaire behandelteam van het verpleeghuis. Jij als basispsycholoog houdt je je bezig met psychodiagnostiek bij cliënten (inclusief schriftelijke verslaglegging). Uiteraard is een groot deel van jouw werk de begeleiding en behandeling aan individuele cliënten, alsmede aan cliënten in groepsverband. Ook zal het voorkomen dat je incidentele begeleiding biedt aan familie (counseling) en meer structureel middels leiding geven aan gespreksgroepen.

Functie eisen

• Je bent een ervaren psycholoog met minimaal 1 à 2 jaar relevante werkervaring;
• Je hebt ervaring en/of affiniteit met de doelgroep ouderen;

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de cao van betreffende sector. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Heb je interesse in deze functie? Neem dan snel contact met me op via de 'solliciteer-knop' of 06-13441829!

recruiter van de vacature

Boris Landa

recruiter van de vacature

Boris Landa