Basisarts Ouderenzorg

  • Category vvt
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9019387

Over de functie

Voor een zorginstelling in de Achterhoek is maandag® op korte termijn op zoek naar een Basisarts voor de Ouderenzorg. Onze opdrachtgever is een stichting met verschillende verpleeg- en verzorgingshuizen op diverse locaties. Binnen de verpleeghuizen zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen, zoals revalidatie met een aparte CVA unit, een palliatieve unit, gerontopsychiatrie en binnen de psychogeriatrie een unit voor Korsakov patiënten en bewoners met een verstandelijke handicap. De medische dienst verricht haar werkzaamheden binnen de verzorgings- en verpleeghuizen van onze opdrachtgever, als ook bij andere instellingen in de regio. De medische dienst met 10 artsen is een onderdeel van het Advies en Behandelcentrum. De samenwerking binnen het multidisciplinaire team verloopt in een open en prettige sfeer. Als Basisarts lever je de medische zorg aan verpleeghuisbewoners op diverse locaties in de Achterhoek. Je bent daarbij eindverantwoordelijke voor de inhoud van het zorgplan, een Basisarts wordt daarin uiteraard begeleid door collega’s.


Wat biedt maandag® jou?

Werken voor maandag® betekent een frisse start, afwisseling in je werk en in je werkomgeving. Dit vraagt van jou dat jij je goed kan aanpassen aan nieuwe omgevingen en teams, en het brengt jou nieuwe ervaringen en professionele groei. Daarnaast zorgen wij goed voor onze professionals. We bieden een markconform salaris waarbij je wordt ingeschaald naar opleiding en ervaring, en we bieden tevens een reiskostenvergoeding met de mogelijkheid van een leaseauto. En bovenal staat ontwikkeling bij ons hoog in het vaandel, wat betekent dat jij als professional cursussen en trainingen aan de Maandag® Academy kunt volgen om jezelf zowel als professional alsook persoonlijk verder te ontwikkelen.

Functie eisen

• Afgeronde opleiding tot Basisarts (Geneeskunde)
• Op korte termijn voor 32 uur beschikbaar
• Je bent een samenwerker en flexibel

Ben jij op zoek naar een nieuwe maandag® of heb je vragen over deze vacature en welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact met mij op via jeroen.jacobs@maandag.nl of 06-41563701!

recruiter van de vacature

Jeroen Jacobs

recruiter van de vacature

Jeroen Jacobs