Medewerker Salarisadministratie

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9019369

Over de functie

Een collega voor Anja & Dionne (op de salarisadministratie)
Maandag®. Marktleider in detacheren van professionals in de publieke sector.
Landelijk actief met 14 vestigingen. Staat als een huis, maar wij bouwen door.

Hoe we dit doen? Persoonlijk, menselijk, strak georganiseerd. Decentrale aansturing. Lokale zelfstandigheid. Met hoog ambitieniveau, lef op een vooral verrassende wijze!

Maandag® vindt stabiliteit, flexibiliteit en duidelijkheid essentieel. Een leuke werkplek, dat wil toch iedereen? Dat is Maandag®. En dat zijn geen loze woorden. Ons bewijs, een Maandag Hoofdkantoor waar wij met diverse leuke teams en afdelingen alle vestigingen van Maandag® faciliteren.

Voor het hoofdkantoor zoeken wij een pietje precies. Deze job is er niet zomaar een. Dit is een kans! Grijp jij deze kans om helemaal opgeleid te worden tot volwaardig Salarisadministrateur? Onze salaris cracks Anja en Dionne staan al in de startblokken om je op te leiden.

Wat ga je doen?
Je gaat ons betalen. Op tijd. En genoeg. En als we vragen hebben dan weet jij het antwoord. Hier draai jij je hand niet voor om. Want jij bent een ‘ik-ben-nauwkeurig- en-zorg-voor-duidelijkheid’ type.
Eerst nog wat hulp nodig? Geen probleem, daar zijn Anja en Dionne voor.
We gooien je niet zomaar voor de leeuwen, we gaan nog een stap verder. Jij mag van ons de studiebanken in om je Praktijkdiploma Loonadministratie te halen. Tof toch?

Functie eisen

Wat neem je mee?
Een niet lullen maar poetsen mentaliteit. Je hebt geen cup-a-soup nodig om ook na 16 uur nog energie te hebben. Je bent accuraat, goed met cijfers, integer, je bent een fijne collega en je zegt niet dat je humor hebt maar laat dat meteen blijken. Daarnaast kun je veel, maar wil je nog meer.

Daarnaast beschik je over:
• Een goed stel hersenen;
• De wil om te leren;
• Ruimte in je agenda om minimaal 40 uur per week werken en leren te combineren;
• Een goed taalgevoel; je weet waar je een d en/of t moet plaatsen.

Wij bieden:
Een baan zoals je nog niet eerder hebt gehad, elke maand vers geld op je bankrekening (want ook jij wordt betaald), fijne arbeidsvoorwaarden en een appeltje voor de dorst na je pensionering. Maar vooral een geweldige werkervaring.

recruiter van de vacature

Priscilla Mai

recruiter van de vacature

Priscilla Mai