Toezichthouder Bouw/RO

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region friesland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9019355

Over de functie

Als toezichthouder bouwen en ruimtelijke ordening geef je vorm aan een integrale aanpak van toezicht. De naleving van de WABO heeft je eerste prioriteit. Hiervoor voer je controles uit en treedt, waar nodig, handhavend op. Je houdt toezicht op de verleende vergunningen en je controleert op illegale situaties.
Verder lever je een bijdrage aan het opstellen en uitvoeren van de dagelijkse werkplanning, procesbewaking, kwaliteitscontrole en productieverantwoording. Je onderhoudt relevante netwerken op het werkterrein. Onder andere hierdoor blijf je op de hoogte van ontwikkelingen op je vakgebied en pas je deze toe in de werksituatie. Op deze wijze draag je bij aan de verdere professionalisering van het handhavingsbeleid.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde opleiding bouwkunde of aantoonbaar gelijkwaardige opleiding en/of verkregen werk- en denkniveau door ruime ervaring. Kennis van de Algemene wet bestuursrecht, woningwet, ABW I en II is een must. Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van handhaving. Tevens ben je in het bezit van rijbewijs B en ben je bereid om ook buiten de normale werktijden werkzaamheden te verrichten.

recruiter van de vacature

Jens de Haan

recruiter van de vacature

Jens de Haan