Tekenaar

  • Category bouw en civiel
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9019348

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Doetichem zijn we op zoek naar een Jr. tekenaar. Als tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van tekenwerk en gerelateerde activiteiten. Je wordt in het gehele proces meegenomen waarbij van jou verwacht wordt dat je tekeningen in detail kan maken. Je bent leergierig en durft initiatief te nemen. Deadlines en de druk van meerdere projecten tegelijkertijd stimuleren jou juist om goed werk af te leveren.
Je maakt deel uit van het Projectteam (projectleider, inkoper, tekenaar en uitvoerder) en rapporteert in hiërarchische zin aan de teamleider tekenkamer en functioneel aan de projectleider. Samen met je collega’s ga je voor het allerbeste resultaat.

Functie eisen

Jouw profiel

Je beschikt over een afgeronde HTS-bouwkunde opleiding of MTS met aanvullende opleiding c.q. enkele jaren relevante ervaring. Opleiding bij voorkeur in de constructieve richting. Je hebt als technisch tekenaar ervaring op het gebied van utiliteitsbouw en ervaring met geautomatiseerde systemen, bij voorkeur Allplan (Nemetschek). Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, je bent gewend om zelfstandig te werken en je bent initiatiefrijk. Daarnaast ben je stressbestendig en beschik je over een flexibele instelling. Basiskennis van de Duitse taal is een vereiste.

recruiter van de vacature

Jurgen Barentsen

recruiter van de vacature

Jurgen Barentsen